ÜZLETI KAPCSOLAT


Rólunk

Baci Lingerie – Megfizethető luxus már Magyarországon is!

SZEXI - MEGFIZETHETŐ LUXUS  - MINDEN ALKALOMRA

A 2010-ben és 2011-ben a világon legjobbnak és legszexibbnek választott floridai székhelyű amerikai Baci Lingerie (ejtsd „bacsi” – ez csókot jelent olaszul) luxus fehérnemű márka két évvel ezelőtt indult világhódító küldetésére. Megjelenése forradalmasította a világ fehérnemű piacát. Piaci konkurenseit valósággal sokkolja azzal, hogy a világ korábbi elsőszámú márkáival, a La Perla és az Agent Provocateur márkákkal megegyező luxus minőségű fehérneműt és harisnyákat kínál, azok árának töredékéért.
A Baci Lingerie két szóban összefoglalható („Megfizethető luxus” „Affordable luxury”) üzleti filozófiájának lényege az, hogy alacsony áraival nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen, hanem mindennapi viseletté válhasson. Ezt a megfizethető luxust immár a világ legszebb hölgyei, a magyar nők is megengedhetik maguknak.

A világ legszexibb fehérnemű márkája köszönti a világ legszebb hölgyeit!


A rendkívüli innovatív termékfejlesztés nyomán a Baci Lingerie mára a fehérnemű divat egyik elsőszámú meghatározójává vált.
A Párizsban, Milánóban és Miamiban működő design centereink a világ legjobb divattervezőit alkalmazva több millió dolláros költségvetéssel évente több száz új modellel kápráztatjuk el a világ legnagyobb divatbemutatóinak látogatóit. A Baci Lingerie-t a divatszakma 2010-ben a legmeghatározóbb és legszexibb fehérneműnek választotta. A sikertörténet pedig 2011-ben is folytatódik, hiszen a Baci Lingerie ez évben Párizsban (videó) és Las Vegasban (videó) is besöpörte a szakemberek által odaítélt „A világ legjobb fehérneműje” díjakat.

A Baci Lingerie fehérneműket jelenleg 25.000 üzletben értékesítik szerte a világon.

Az igazi áttörést mutatja, hogy az elkövetkező néhány évben 3000 Baci Lingerie márkaüzlet nyílik szerte a világon, ezekből néhányat Magyarországon. Az első magyarországi „tesztüzletünk” az Árkád bevásárlóközpontban nyílt Győrben 2011. májusában. Budapesti üzleteink a legjobb bevásárlóközpontokban találhatók: az Aréna Plazában és az Allee-ban. 


Árpolitikánk

Joggal merülhet fel Bennetek a kérdés:

 Hogyan lehet ilyen alacsony áron kínálni ezt a luxus minőséget?

A válasz röviden annyi:  takarékoskodunk a költségeken.

  • Csakis azért, hogy Téged is vonzóvá tehessünk.
  • Csakis azért, hogy Te vonzónak, szexinek érezhesd magad egész nap és egész éjjel, bármelyik fehérneműnket is viseled.
  • Csakis azért, hogy egész nap kényelmesen érezhesd magad.
  • Csakis azért, hogy elkápráztasd azt, akit szeretnél.
  • Csakis azért, hogy elkápráztass bárkit, aki Baci Lingerie-ben meglát Téged. 

Minden felesleges költséget kiiktattunk.