ÜZLETI KAPCSOLAT


Fizetés és szállítás

Fizetési módok  

A termékek ellenértéke minden esetben, bruttó forintban, 27 % áfa tartalommal terhelve értendő, kiegyenlítésére három lehetőséged kínálkozik:

1. Készpénzes fizetés: az áru ellenértékét készpénzzel két esetben tudod kiegyenlíteni.

 • Házhozszállítás esetén a futárnak fizetsz a csomag átvételekor - utánvéttel történő fizetés.
  Az áru ellenértékéről szóló ÁFA-s számlát a csomagban találod, valamint a készpénz átadásáról a futártól elismervényt - nyugtát - kapsz. Utánvéttel történő fizetés esetén a szállítási díjon felül 1.950,- forint utánvét díj kerül felszámításra.
 • Postai szállítás esetén az áru értékét és a postai pénzkezelés költségét (utánvét összegét) a postahivatalban fizeted ki. Legalább 25.000,- Ft értékű vásárlásod esetén sem utánvételi, sem szállítási költséget nem kell fizetned, a Baci Lingerie átvállalja azt. (Kivétel az egyszeri rendkívüli akciós nap!)

Ha kérdésed van, hívd a Baci Lingerie vevőszolgálatát: +36 70 413 7705 

2. Bankkártyás fizetés: Biztonságosan és kényelmesen fizethetsz interneten VISA, Mastercard és egyéb internetes fizetésre feljogosított kártyákkal a Kereskedelmi és Hitelbank jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción fizetési rendszerén keresztül.

Csupán annyit kell tenned, hogy a fizetési mód kiválasztásánál FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL feliratra kattints, majd a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadnod. A Kereskedelmi és Hitelbank Zrt dombornyomott a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el. Fontos! A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A Kereskedelmi és Hitelbank Zrt a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt hibaüzenetben közli a hiba okát.

A webáruház üzemeltetői semmilyen személyes adathoz nem juthatnak hozzá. Az áru ellenértéknek kiegyenlítése után a Vásárló automatikusan visszaérkezik a weboldalra.

Ha kérdésed van, hívd a Baci Lingerie vevőszolgálatát: +36 70 413 7705 

3. Banki átutalás: az áru ellenértékét banki átutalással előre egyenlíted ki.

Amennyiben banki átutalással kívánnál fizetni, kérjük várd meg visszaigazoló emailünket, mely tartalmazza a bankszámlaszámunkat, valamint a kézbesítés várható időpontját. Átutalással történő fizetés esetén az áru ellenértékének megérkezése napján (amennyiben a jóváírás reggel kilenc óráig megtörténik, a Giro rendszeren keresztül az adottt nap déli 12 órájáig elindított átutalás másnap reggel íródik jóvá) indítjuk a csomagot, melyet futárszolgálat partnerünk a következő munkanapon kézbesít számodra. A reggel kilenc óra után beérkező ellenértékek esetén a szállítási határidő egy munkanappal meghosszabbodik.

Előreutalással történő fizetés esetén visszaigazoló e-mailünket követően négy munkanapig tartjuk nyilván a rendelésedet. Amennyiben az áru ellenértéke ezen idő alatt nem érkezik meg, a rendelést töröljük.

A webáruház üzemeltetőjének neve és bankszámlaszáma:
Baci Lingerie Hungary Kft számlaszám:

TAKAREKBANK 

HU45504530491001504300000000

Swift/BIC: TAKBHUHB

Szállítás / átvétel díja, módja, határideje

Akár plusz költségek nélkül kézhez kapod a megrendelt fehérneműket!

 • Ehhez legalább 25.000,- Ft értékben kell vásárolnod. Ekkor sem utánvételi, sem szállítási költséget nem kell fizetned, a Baci Lingerie átvállalja azt.
 • Amennyiben a megrendelt áruk összege nem éri el a 25.000,-Ft-ot, úgy a házhozszállítás Magyarország területén utánvétes fizetéssel 1.950,- forint. Ez az összeg tartalmazza a szállítás és az utánvétel költségét is.
 • Amennyiben bankkártyával illetve előreutalással fizetsz, úgy a házhozszállítás költsége 1.750,- forint. (Természetesen 25.000,-Ft érték feletti rendelés esetén ingyenes.)

A Baci Lingerie Hungary csak Magyarország területéről fogad el rendelést, és csak Magyarország területére szállít termékeket.

A szállítást kérheted:

 • futárszolgálattal (alapértelmezett), illetve
 • postai úton (Postai szállítást csak akkor vállalunk, ha a vevő körzetében - jellemzően kisebb vidéki településeken - futár szolgáltatás nem elérhető.)

A szállítás módját rendeléskor kell megadnod.

1. Amennyiben a futárszolgálatot választod, a következőket kell tudnod:

 • A várható szállítási határidőről a rendelés leadását követő egy munkanapon belül (amennyiben a kézbesítés nem a rendelés leadását követő munkanapon történik) írásban tájékoztatunk.
 • A kiszállításra munkanapokon 8-17 óra között kerül sor, ezért kérünk, hogy olyan szállítási címet adj meg, melyen az adott időpontban elérhető vagy.
 • A kézbesítést megelőző munkanapon tájékoztatunk a csomagszámról, melynek segítségével - szükség esetén - közvetlen kapcsolatba tudsz lépni a kézbesítő futárral, így tervezni tudod a programodat, nem kell az egész napot várakozással töltened.
 • A Baci Lingerie számára a kiemelkedő minőségű fehérnemű forgalmazásán és értékesítésén túl, kiemelkedően fontos az áru sértetlen és biztonságos célba jutása is. A megrendelt fehérneműket az eredeti csomagoláson felül, kartondobozba csomagolva szállítjuk, így az áru nem koszolódik, nem sérül. A küldemény értéke biztosított így a szállítás során - esetlegesen - bekövetkező sérülés esetén Téged semmilyen kár nem érhet.
 • Elektronikus nyomkövető rendszer segítségével csomagod útja pontosan figyelemmel kísérhető.
 • A szállítási díj tartalmaz egy díjmentes másodszori kézbesítési kísérletet, így ha váratlanul dolgod akad, akkor is biztos lehetsz abban, hogy a megrendelt árut időben megkapod, nem kell a Postán sorban állnia. Kérdés esetén a futárszolgálat az általad megadott telefonszámon kapcsolatba lép Veled.

Csomagolási és postázási díjat nem számolunk fel.

2. Amennyiben a postai szállítási módot választod, úgy a megrendelt árut a Magyar Posta kézbesítési szabályai szerint a rendelési cím szerint illetékes postahivatal ügyintézője szállítja ki, illetve ha a kézbesítés időpontjában nem tartózkodsz a megadott címen, úgy a csomagot a postahivatalban veheted át.