ÜZLETI KAPCSOLAT


Kollekcióink

A Baci Lingerie Magyarországon is bemutatja a világ legszexibb fehérnemű és harisnya kollekcióit - megfizethető áron

A Baci Lingerie  20 millió dollárt fektetett abba, hogy bemutassa mit is jelent a "Megfizethető Luxus" koncepciója. Tapasztalt  design csapatunk a világ különböző pontjain évekig dolgozott azon, hogy a szexi fehérneműk egy új kategóriáját, a fehérnemű piacot forradalmasító kollekcióit alkossa meg.

A Baci Lingerie 2 évvel ezelőtti debütáló kollekciója, a White Collection valósággal sokkolta piaci versenytársait azzal, hogy a White Collection a  világ korábbi elsőszámú márkáival megegyező luxus minőségű fehérneműt és harisnyákat vonultat fel, azok árának töredékéért.

De a munka ezzel nem állt meg! A Baci Lingerie megalkotta vadonatúj kollekcióját, a Black Label Collection-t!

A Black Label Collection pazarul elegáns, minden más márkánál változatosabb kínálatát több mint 500 vadonatúj  modell alkotja. Igazi csúcsminőség, amely azonban a fő versenytársak árainál jóval alacsonyabb árfekvésben kerül piacra. A kollekció bevezetését minden idők  legnagyobb költségvetésű divatfotózása előzte meg, melynek eredményeképpen készült el a világ egyik legexkluzívabb divatkönyve, a mintegy 6 kg-os, csupa aranyba és feketébe öltöztetett Black Label Collection Book. Az 5 millió dolláros költségvetésű fotózás képei és videoanyagai  angliai, franciaországi és dél-német kastélyokban készültek. A modellek között pedig felfedezhetjük azt a gyönyörű Elle Liberachi-t is, aki manapság az egyik legkeresettebb szépség a modell szakmában. De Baci Lingerie modell lett a szigetország egyik legszexibb hölgye,  Lauren Ridealgh is.

Erőfeszítéseink eredménye, hogy a Baci Lingerie-t  2010-ben és 2011-ben is az Év Fehérneműjének választották a világ vezető divatszakemberei!

A világon egyedülálló választékunkat alkollekciók is kiegészítik. Egy lenyűgöző műszempilla kollekció, hogy még szexibb lehess.

Rövidesen bemutatásra kerülő Dreams kollekciónk pedig lehetővé teszi, hogy megélhesd tikos álmaidat is. A Dreams kollekcióval a BACI LINGERIE  átformálja a fehérnemű jelmezek piacát is.

A hatalmas költségvetéssel elkészített 150 modellből álló új Baci Lingerie fehérnemű kollekció a vágyak és a fantázia világát idézi meg.

A lélegzetelállító kollekció bemutatásának csupán fotó és videó költségei meghaladták a 3 millió dollárt.  A képek és klippek  a világ legkeresettebb fehérnemű modelljeivel készültek eredeti helyszíneken.

Így a Baci Lingerie a stewardess jelmezek fotózásához egy Boeing 747 Jumbo repülőgépet bérelt.  De a költségeket növelte egy németországi működő magánklinika három szintjének illetve franciaországi autentikus iskolaépületek bérletének költségei is. A több hónapig tartó fotózás helyszínéül szolgáltak működő katonai létesítmények is.

Az óriási költségek azonban nem mutatkoznak meg a Dreams kollekció áraiban, mert  a Baci Lingerie üzleti filozófiája („Megfizethető luxus” – „Affordable luxury”) nők milliói számára teszi lehetővé szerte a világon, hogy  az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen, hanem  mindennapi  viseletté válhasson.