ÜZLETI KAPCSOLAT


Ajándékkártya

Ajándékkártya Angyaloknak
 
A BACI LINGERIE gondol azokra a vásárlóira is, akik a világ legszexibb fehérneműjét kívánják ajándékozni, de bizonytalanok azt illetően, hogy melyik stílust vagy méretet is válasszák. Ezért a Baci Lingerie elkészítette a világ egyik legelegánsabb ajándékkártyáját. A díszcsomagolásban átnyújtott Baci Lingerie ajándékkártya legalább akkora örömet fog okozni a megajándékozottnak, mint maga a fehérnemű.

Baci Lingerie Ajándékkártya

Az ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig vásárolhat a Baci Lingerie választékából egy alkalommal.
Fizetéskor a kártya névértéke beszámít az adott vásárlás összegébe. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként. Amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.

BACI ajándékkártya


Ajándékkártyáink névértéke: 5.000 Ft, 10.000 Ft, 25.000 Ft és 50.000 Ft.

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.
A Baci Lingerie nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható. Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ a Baci Lingerie márkaüzletekben, érhető el, illetve az a kártyán is feltüntetésre kerül.

További információk:

 

  • a Baci Lingerie Vevőszolgálati számán: +36 70 6215 750,
  • vagy érdeklődjön az info@baci-lingerie.hu címen!