Baci Lingerie hírlevél
Kedves Baci Lingerie Vásárlónk!

Kedves :feliratkozo_nev:

Szeretettel meghívunk 2023.05.28-tól a Baci Lingerie Aréna Pláza üzletébe és webáruházunkba nyárköszöntő napjaink alkalmából.

Szeretnéd felfrissíteni fehérnemű gardróbodat a nyárra és új fehérneműket vásárolni? Ne hagyd ki nyárköszöntő fehérnemű akcióinkat, amikor nagyszerű ajánlatokat kínálunk kedvezményes áron! Válogass az ország egyik legszélesebb stílus- és méret választékából, és találd meg a tökéletes fehérneműt, amely kényelmes és stílusos is egyben. Legyen szó akár klasszikus fehérneműkről vagy szexi darabokról, biztosan találsz olyat, ami tetszik neked. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, és vásárolj most kedvezményes áron!
baci-lingerie.hu
Privilege Card tulajdonos vásárlóként az elsők között ajánljuk fel számodra a kedvezményes vásárlás lehetőségét. A teendőd mindössze annyi, hogy webáruházunkban a vásárláskor a kupon kód helyére beírod a baci20 kódot, és máris kapsz 20% kedvezményt bármilyen teljes árú termék árából. Legyél az elsők között!


www.baci-lingerie.hu

baci-lingerie.hu

+ 1/ RUGALMAS ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

baci-lingerie.hu
Ha bármi kérdésed lenne a rendeléssel, termékekkel kapcsolatban, akkor fordulj bizalommal hozzánk a közösségi oldalainkon keresztül.

Max. 10 percen belül válaszolunk mindenre!
Facebook: https://www.facebook.com/baci.hu/
Instagram: https://www.instagram.com/baci_lingerie_magyarorszag/
(Ajándék a kijelölt kollekcióból a készlet és méretek erejéig. Az ajándék a kijelölt kollekciók vásárlása mellé jár, összértéktől függően! Részletek az üzletben!)
Siess, nehogy lemaradj a legszebb darabokról!
AZ AKCIÓK NEM ÖSSZEVONHATÓAK, CSAK PRIVILEGE KÁRTYA TULAJDONOSOKNAK ÉRVÉNYES! AZ AKCIÓ VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES!

baci-lingerie.hu
Részletekért kérdezz az üzletben!
ÜNNEPELJÜNK MINDEN NŐT!
CELEBRATE EVERY WOMAN!


Ne felejtsetek csatlakozni Facebook oldalunkhoz, kövessetek az Instán, hogy naprakészen kapjatok információt az újdonságokról:
Facebook: www.facebook.com/baci.hu
Instagram: Baci_Lingerie_Magyarország
XOXO! :)
Baci Lingerie


Ezt a hírlevelet azért kapod, mert valamelyik üzletünkben vagy weboldalunkon csatlakoztál Privilege Card törzsvásárlói programunkhoz, megadtad e-mail címedet, és kérted hírlevelünket. Adatkezelési útmutató.
 
baci-lingerie.hu
bacihungary.com

angelsbybaci.hu
Baci Lingerie a Facebookon