Baci Lingerie hírlevél
Drága Baci Lingerie Vásárlónk!
Joy
READY FOR SPRING!
Szexi fehérneműre minden nőnek szüksége van! A NŐ egyik fontos eszköze egy gyönyörű fehérnemű. Eszköz arra, hogy jól érezze magát a bőrében, és eszköz arra is, hogy ezt az őt szerető férfi is észrevehesse.

Tavasszal lekerülnek a kabátok, jobban láthatóvá válik mindaz, ami alatta van. Hangsúlyozd ki azt, amit szeretsz magadban, és takard el azt, amit nem annyira! A Baci Lingerie-nél minden alkalomra és alakra találsz gyönyörű darabokat elérhető áron!

Keresd Aréna Pláza üzletünkben az óriási sikerrel fogadott DESIGNER COLLECTION új tavaszi darabjait! Rengeteg új szín és új anyag jellemzi a New Yorkban tervezett új kollekciót. Számos új pushup melltartót terveztünk, vannak pamut termékeink, varrás nélküli bugyik, sőt még szexi sportmelltartókat is kínálunk.
Várunk a Baci Lingerie üzletekben a tavasz színeivel! Ready for spring!
Gyönyörű barackos-rózsaszínes csipkecsodák.
Joy
A pinket kedvelőknek.
Joy
1./ READY FOR SPRING - AJÁNDÉKOKKAL!
A most induló READY FOR SPRING akciónkban (03.10. és 03.23. között) most

A./ választhatsz ajándékként fehérneműt az alábbiak szerint:

• Ha most 10.000 Ft felett vásárolsz, akkor ajándékba választhatsz magadnak
1 db bugyit

• Ha most 15.000 Ft felett vásárolsz, akkor ajándékba választhatsz magadnak
1 db melltartót

• Ha most 20.000 Ft felett vásárolsz, akkor ajándékba választhatsz magadnak
1 db bugyit és 1 db melltartót

a kijelölt kollekcióból!
vagy:
B./ Választhatsz ajándékaink közül:
• Plüss pompom táskadíszt:
Joy
Joy
• Fekete gyöngy nyakláncot:
Joy
És hogy a tavaszhoz még jobb alakot is varázsolj magadnak, minden vásárláshoz fehérje palacsintát is adunk ajándékba (az akciós készlet erejéig)!
Joy
Ízekkel teli diéta – minden vásárláshoz ajándékba!
A Protein Gusto egy új, funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád a táplálék-kiegészítőket forgalmazó BioTech USA kínálatában, magas fehérjetartalommal, hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül. A Protein Gusto a következő termékeket foglalja magában: zabkészítmények, levesek, omlettek és palacsinták.
A könnyedén elkészíthető ételek nemcsak ízletesek és táplálóak, de tökéletesen beilleszthetőek a diétába. Mindegyik termék elkészítése rendkívül egyszerű, csak víz, tej, vagy növényi tej kell hozzá, ráadásul az alaprecepteket kedvünk szerint tovább variálhatjuk.
Részletes termékleírás és segítség az elkészítéshez: www.proteingusto.com.
2./ Több tucat álomszép BACI LINGERIE modell csupán 4.990,-Ft-ért
Rendkívüli tavaszváró akciónkban Privilege Card tulajdonosként most több tucat csábító és szexi modellt most csupán 4.990,- Ft-ért megszerezhetsz, hogy még vonzóbb és még magabiztos lehess!!! Készülj a tavaszra!
Joy
Joy
3./ Továbbra is BIG SIZE WEEKS!!!
Joy
A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbra is tart BIG SIZE WEEKS akciónk!

A nagyobb méretekkel bíró (akár teltebb keblű vagy molettebb) hölgyek a Baci Lingerie még nagyobb figyelmében és még nagyobb kedvezményeiben részesülnek! Tapasztalják meg ők is azt az önbizalmat és magabiztosságot, amit a Baci Lingerie fehérnemű viselése kölcsönöz számukra!

Már nagyobb méretekben is kaphatóak a gyönyörű csipke szettek!
Joy
Ne felejtsd, a fehérnemű nem csupán egy kötelezően hordandó alsóruházat, annál sokkal több. A nőiesség jelképe. A cél az, hogy ezekkel a finom kis módszerekkel vonzóbb legyen valaki önmaga számára is. Az a nő, aki szereti és elfogadja a testét olyannak, amilyen, az szereti női voltát is, belső világát, és így válik kiegyensúlyozott, harmonikus emberré – márpedig az önbizalomnál nagyobb vonzerő nincs. Ebben segít most még többet a Baci Lingerie!

A BIG SIZE WEEK akcióban AJÁNDÉK MELLTARTÓ és/vagy BUGYI!

Nagyobb méretű fehérneműket vásárlók - az L, XL, XXL méretű bugyik, kombinék, neglizsék és 80D mérettől felfelé minden melltartó mellé - az akcióban ajándékot, egy-egy bugyit és/ vagy melltartót választhatnak. Ne felejtsétek, egyes melltartóink már F kosármérettel is elérhetők (Részletek az üzletben.)

4./ Szerezd meg a BACI BIJOUX ékszer kollekcióját 30% kedvezménnyel!
Joy
Csak azért, hogy nőiességedet még jobban megélhesd, a gyönyörű fehérneműk mellé újdonságként gyönyörű BACI BIJOUX ékszereket kínálunk. Keresd trendi és szemkápráztató darabjainkat, hogy még jobban elvarázsolhasd azt, akit szeretnél elvarázsolni!

• Ha most 10.000 Ft érték felett vásárolsz, akkor a BACI BIJOUX ékszereit 30% kedvezménnyel kaphatod meg. Ne hagyd ki!
5./ LEGYÉL TE A HÚSVÉTI NYUSZI! EXKLUZÍV FOTÓZÁS – KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOKKAL
Joy
A FOTÓZÁSHOZ MI ADJUK A SMINKET, FRIZURÁT, FEHÉRNEMŰT, RUHÁT, CIPŐT, ÉKSZERT ÉS EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKET! Ruhák már 52-es méretig vannak!(Ilyen sehol máshol nincs!!)

39.990 Ft helyett 34.990 Ft a március 12-ig jelentkezőknek!(Csak korlátozott számban!) Részletek itt:
http://www.angelsbybaci.hu/legyel-te-a-husveti-nyuszi-exkluziv-fotozas-kulonleges-ajandekokkal/

Hódításra fel! Csábíts, hódíts, hengerelj!

Legyél magabiztos és vonzó, és élvezd szépítő ajándékainkat is!

ÜNNEPELJÜNK MINDEN NŐT! CELEBRATE EVERY WOMAN! ®
A Baci Lingerie bemutatja: Csajológia magazin 2. szám
Február első napjaitól keresd Csajológia magazinunk 2. számát, ami ismét tényleg igazán csajosra sikerült. Exkluzív tartalommal, sok-sok érdekes témával, valamint vásárlási kedvezményre jogosító kuponokkal. Kérd a magazint elsőként az Aréna Pláza üzletünkben! Akár igényeld az info@angelsbybaci.hu címen, és elküldjük neked.

A magazint itt letöltheted.
Joy
Ne felejtsetek csatlakozni Facebook oldalunkhoz, hogy naprakészen kapjatok információt az újdonságokról: www.facebook.com/baci.hu

Instagram: Baci_Lingerie_Magyarország

Várunk az üzletekben!
Ünnepeljünk minden nőt!
XOXO! :)
Baci Lingerie
 
baci-lingerie.hu
bacihungary.com

angelsbybaci.hu
Baci Lingerie a Facebookon
 
Leiratkozom a hírlevélről. Tudomásul veszem, hogy a leiratkozással a Baci Lingerie Privilege Card-hoz kapcsolódó valamennyi vásárlási és egyéb kedvezményemről lemondok. Leiratkozás itt.