Találd meg a színed!
ÜZLETI KAPCSOLAT


Útmutató pasiknak a Bálint-napi fehérnemű vásárláshoz

Útmutató pasiknak Valentin-napi fehérnemű vásárláshoz

A Bálint-nap a romantika, a szenvedély ideje, tökéletes alkalom, hogy megmutasd szerelmednek, hogy mennyire különleges és mennyire vonzó nő is ő.  Egy gyönyörű fehérneműt kapva ajándékul, a hölgyek roppant hálásak tudnak lenni. Mindazonáltal  a fehérnemű kiválasztásánál óvatosnak kell lennünk. Azért, hogy tényleg tökéletes ajándék legyen, amit mindörökké szeretni fog a kedvesed.

 

A Baci Lingerie összeállított egy kis Bálint-napi „Útmutatót pasiknak” , amely segítségére lehet a teremtés koronáinak  kiválasztani szerelmük számára a megfelelő fehérneműt.

Csomagolás:

A csomagolás megteremti a hangulatot az ajándékozáshoz. Egy szépen csomagolt fehérneműt  mindig élmény kibontani.  Ez az egyik legfontosabb. A Baci Lingerie  fehérneműk  csomagolása többször kiérdemelte már a világ divatszakembereinek elismerését,  számos díjjal jutalmazva azt.

S bár a Baci Lingerie csomagolása önmagában is az egyik legkülönlegesebb, ez tovább fokozható, ha díszcsomagolást kérsz a választott fehérneműcsodához.

Ismerd a méretét!

A fehérnemű vásárlásakor fontos a megfelelő méret ismerete. Ez látszólag egyszerű dolog, de jobb , ha odafigyelünk, mert könnyen elnézhetjük a méretet. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt nyomozgass egy kicsit, próbáld megtudni, meglesni a melltartója, bugyija méretét.

-          Melltartó:

Melltartó vásárlásnál két adatot kell tudnod: a méretet (70-75-80-85-90-95-100) és a kosár méretet (A-B-C-D-DD  vagy E).

-          Bugyi:

A bugyi választásánál is roppant fontos a méret. A legtöbb bugyi  S,M,L  méretű, de van XL, és XXL méret is.

Ha végképp nem tudod, hogy milyen méretet válassz, akkor kérd a leggyakoribbat.

Szín és stílus:

A Bálint-napi fehérneműnek luxus minőségűnek és érzéki darabnak kell lennie. Bálint-napkor leginkább színekben gazdagabb fehérneműt szokás vásárolni:  pirosat, lilát, kéket. Természetesen a fekete szín a legnépszerűbb, mert ez tökéletesen illik minden bőrszínhez, és mindig nagyon-nagyon szexi.

Ha viszont a szerelmed a fehéret vagy a testszínűt kedveli, akkor válassz olyat , amelyiknek különleges az anyaga, van rajta valami kis apró érdekesség :egy gyöngy, egy kristály, egy masni stb. vagy hímzett.

Soha nincs jobb alkalom csipke fehérnemű vásárlására, mint a Bálint-nap. Fontos, hogy  puha és luxus minőségű legyen a csipke. Úgy, mint a Baci Lingerie fehérneműin általában.

Ne felejtsd! Ha van valamilyen különleges szín vagy stílus, amit a szerelmed szívesen visel, akkor ne válassz mást,  csakis azt keresd! Az  elfogadható, ha az elvárt színt egy másik stílusban választod. Az is elfogadható, ha az elvárt stílust egy másik színben választod. De mindkettőtől ne térj el! Ez a legbiztosabb módja, hogy olyan fehérneművel lepd meg, amit szívesen fog viselni.

Másképpen fogalmazva, ha van kedvenc színe, akkor abban a színben választhatsz egy-két különböző stílusú darabot, ha van kedvenc stílusa, akkor a színeket variálhatod a stíluson belül.

Ugyanez vonatkozik a bugyikra is. Fontos, hogy olyan darabokat válassz, amelyben kényelmesen érzi magát a szerelmed akár egész nap vagy éjjel. Ha pamut bugyit szereti, akkor pamutot vegyél. Ha csipke bugyit, akkor csipkét. Ha brazil fazont szeret, akkor brazilt vegyél. Ha tangát szeret, tangát. És így tovább.  

Egy nő általában annak a színnek és stílusnak, fazonnak örül a legjobban, amelyiket általában is hord.

Az ő mindennapi szokásából és ízléséből kiindulva nem nagyon lőhetsz mellé.

Ha elbizonytalanodnál a fazonokat illetően  a Baci Lingerie tanácsadó angyalai a segítségedre lesznek.

Menj tutira!

Ha bizonytalan a méretét illetően, akkor a kombiné, hálóing , neglizsé, vagy az „egy méretű”  darabok választásával valószínűleg nem nagyon nyúlsz mellé.

A Baci Lingerie angyalai segítenek!

Ha inkább profira bíznád a választást, akkor a Baci Lingerie angyalai segíteni fognak az üzletekben. Nagy tapasztalatuk birtokában néhány kérdés után megtalálják számodra a megfelelő Valentin-napi ajándékot.

+1 tanács

Biztosak vagyunk abban, hogy Szerelmed elsősorban neked akar tetszeni abban a fehérneműben, amivel megleped. Ezért olyan fehérneműt válassz (a fentiek figyelembe vétele mellett) , ami számodra sem közömbös…

Ünnepeljük együtt a szerelmeseket! Ünnepeljünk minden nőt!