Találd meg a színed!
ÜZLETI KAPCSOLAT


Szépség Mennyország a Baci Lingerie angyalaival

Szépség Mennyország az Aréna Plazában szeptember 13-16-ig!

Gyere el az Aréna Plaza emeletére (Saturn előtti területre) és engedj a kísértésnek!  Tarts velünk és elrepítünk a szépségápolás mennyországába, ahol ingyenes tanácsadásban és különbözô kényeztető programokban lehet részed.

Az édeni hangulat sem maradhat el: kényelmes kanapéval, lágy zenével, csábító édességekkel és a Baci Lingerie angyalaival várunk Téged csütörtöktől-vasárnapig, 11-19 óráig!

Szeretnél egy csábító műszempillát, de nem próbáltad még soha? Nem tudod hogyan kell felhelyezni, vagy nem tudod milyen illik hozzád? Lépj be a szépség mennyországába a Baci Lingerie-vel, ahol a legjobb szakértők állnak rendelkezésedre, akik minden kérdésedre tudják a választ! Nemcsak szempilla- és sminktanácsadást kaphatsz tőlünk, de fel is helyezik neked az általad választott műszempillát. És hogy igazából a Mennyországban érezhesd magad, a műszempilla és felhelyezése is a Baci Lingerie ingyenes ajándéka!

Választékunk lenyűgöző! Több mint 200 műszempillánk közül biztosan megtalálod a hozzád illőt, amivel garantáltan elcsábíthatsz bárkit már az első pillantással!