Találd meg a színed!
ÜZLETI KAPCSOLAT


L’Agent by Agent Provocateur a Baci Lingerie Aréna Plazában!

L’Agent by Agent Provocateur Budapesten a Baci Lingerie Aréna Plazában!

Büszkén adjuk hírül, hogy a világ egyik első számú fehérneműmárkáját,  a L’Agent by Agent Provocateur-t  Magyarországon a Baci Lingerie üzletei forgalmazzák.

A L’Agent az Agent Provocateur luxus világmárka által piacra dobott, de attól elkülönülő fehérnemű  vonal, melyet Penelope és Monica Cruz valamint az Agent Provocateur kreatív igazgatója, Sarah Shotton közösen terveztek meg. A L'Agent első kollekcióját 2013. augusztusában indította el.

 

 


L’Agent megőrzi  és magán hordozza mindazokat a tulajdonságokat, amelyek  az Agent Provocateur márkát jellemzik:  magával ragadó, provokatív, apró részletekig kidolgozott csúcsminőségű termék, amely  megfizethető áraival,  dizájnközpontú megközelítésével  az igényes fiatal hölgyeket célozza meg.

Mindemellett a L’Agent márkának megvannak a sajátos egyedi stílusjegyei.A kollekció darabjai játékosak, frissek, kifinomultak és részletekben gazdagok. Kedvező árszínvonala széles rétegek számára teszi vonzóvá, elsősorban a 18-45 éves hölgyek körében.

"Monicával együtt nagyon boldogok vagyunk, hogy részt vehetünk ebben a bámulatos projektben.  Úgy érzem, a L'Agent minket képvisel, a kezdetektől fogva az alkotó folyamat részesei voltunk.  Minden apró részletre odafigyeltünk, minden egyes darab alaposan átgondolt a gondosan elhelyezett csipkétől a hímzések mintázatáig.” - Penelope Cruz


„Egy ilyen ikonikus csapat tagjának lenni, és valami olyan újat elindítani, amelynek nővérem és én magam is részesei vagyunk, rendkívüli gyümölcsöző élményt jelent. Olyan fehérneműt akartam tervezni, amelyben egy nő szexinek érzi magát, de ugyanakkor kényelmesen is viseli azt.

Úgy gondolom, a L’Agent pontosan ilyennek sikerült.” – Monica Cruz

 

 

A L’Agent by Agent Provocateur  Budapesten a Baci Lingerie üzletében kapható az Aréna Plazában.

A 2014. tavaszi/nyári katalógus letölthető itt:

http://baci-lingerie.hu/content/file/L%27Agent%20SS14_%2037.pdf