Találd meg a színed!
ÜZLETI KAPCSOLAT


Baci Lingerie Győr belvárosában

Izgalmas nyereményekkel várjuk  üzletünkben a Baci Angyalokat!

December 2-án új  Baci Lingerie üzletet nyitottunk Győr belvárosában, a Baross út és Bajcsy-Zs.út találkozásánál.! A korábbinál nagyobb alapterületen, nagyobb választékkal (Győr, Bajcsy-Zs.u.42.) várjuk a Baci Angyalokat.

 

 A  nagyobb alapterület lehetővé teszi, hogy a szuper elegáns Black Label Collection, a szexi White Label Collection csodaszép darabjai mellett a DESIGNER COLLECTION legújabb modelljei elérhetővé váljanak immár a győriek számára is.

A New York legjobb dizájnerei által megálmodott Designer kollekciónk megjelenésével nincsenek határok a Baci Lingerie-nél. Kortól, mérettől, alkalomtól függetlenül találsz magadnak csodaszép kényelmes darabokat  a hétköznapokra is. Rengeteg új szín, új anyag és új forma jellemzi  e kollekciónkat. Megjelentek az alakformáló fehérneműink, rengeteg új push up és extrém push up melltartót terveztünk, de vannak varrás nélküli bugyik, sportmelltartók a hétköznapokra, sőt még szexi pizsamákat és köntösöket is kínálunk. Na és persze vannak újabb különleges minőségű fűzőink és szexi klubruhák is.

Persze az új győri üzletben elérhetőek már egyéb kiegészítőink is: így a Dona by Jo afrodiziákum alapú vágykeltő testápoló natúrkozmetikai termékeink,  Ann Devine kristályköves testékszereink, Hollywood legrejtettebb szépségtitka, a Hollywood Curves termékcsaládunk,  és persze több mint 100 formatervezési díjjal elismert OVO masszírozó készülékeink.


 

Játssz és nyerj!

Gyere be új győri üzletünkbe, lepd meg magad karácsonyra egy izgalmas fehérneművel, közben csekkolj be a facebookon üzletünkbe, egy vidám érzéssel, és NYERJ!


Játékunk december 31-ig tart és mindenki részt vesz benne, aki a győri Baci Lingerie üzletünkben vásárol és közben becsekkol a facebookon!

Az izgalmas főnyeremény 1 db 25. 000 Ft,  és 3 db 10.000 Ft  értékű Baci vásárlási utalvány.